e-Twinning çalışmalarımıza yeni bir proje ile hız kazandırıyoruz..

Güzeltepe İlkokulu 3-C sınıfı öğretmeni Aysun KILIÇ 8 Aralık 2020 tarihinde From Recycling to Art ( Geri Dönüşümden Sanata ) eTwinning projesinin kapanış webinarını Kocaeli eTwinning  İl koordinatörü Sinan SARI,  Ordu eTwinning İl Koordinatörü Burçak ÖZYURT , İstanbul Bahçelievler İlçe Mem Özel Büro Aslı Özbilen SUCU ve İstanbul eTwinning İl Koordinatörleri  Bilge YILMAZ ve İlknur GÖZERİ 'nin katılımıyla gerçekleştirdi.

Güzeltepe İlkokulu öğretmeni Aysun Kılıç'ın yürüttüğü From Recycling to Art ( Geri Dönüşümden Sanata )  eTwinning Projesi kapsamında 3 – C sınıfı öğrencileri Aralık ayı çalışması olarak yiyecek ve yaprak atıklarıyla mandala, kolaj, resim gibi sanatsal etkinlikler yaptılar. Öğrencilerde geri dönüşüm bilincini kazandırmanın yanında sanatsal bakış açısı, estetik duygusu ve el becerilerini de geliştirmenin amaçlandığı projede,  geri dönüşümün önemi öğrencilere Wordwall,  Cram,  LearningApps,  Kahoot,  Quizizz , Jigsawplanet  gibi Web 2.0 araçlarıyla eğlenceli oyunlar hazırlanarak anlatıldı.

16-12-202016-12-202016-12-202016-12-2020

Yayın: 16.12.2020 - Güncelleme: 16.01.2023 22:09 - Görüntülenme: 418