KİTAPLARIN RENKLİ DÜNYASINA YOLCULUK YAZAR-ÖĞRENCİ BULUŞMASI

Okulumuz 3/A sınıfı öğrencileri,öğretmenleri Selma TUTKUN ACUR  rehberliğinde yürüttükleri "Kitapların Dünyasına Yolculuk" adlı eTwinning projesinin Ekim ayı etkinliği olarak,noktalama işaretlerinin öyküsünü anlatan 'Mıstık Seni Anlamıyoruz!' adlı kitabın yazarı Tülin Kozikoğlu ile çevrimiçi buluşma gerçekleştirecekler.Çocuklarda okuma alışkanlığı ve okuma sevgisini kazandırmak,yaratıcı düşünme becerisini geliştirmek,geniş bir hayal gücüne sahip olmasını sağlamak,ifade becerilerini geliştirmek öncelikli amacımızdır.Öğrencilerimiz ile sevilen ve beğenilen çocuk yazarlarından seçtiğimiz,kaliteli hikayeleri aylık olarak okuyup,yazarları ile söyleşiler yapıp,yaratıcı yazma çalışmaları ve kitap değerlendirmeleri ile okuduğumuz hikaye ile ilgili drama,resim,müzik vb.etkinlikler yaparak,kitapların renkli dünyasını keşfetmelerini sağlayacağız.

19-10-2021

Yayın: 19.10.2021 - Güncelleme: 16.01.2023 22:12 - Görüntülenme: 162