GÜZELTEPE İLKOKULU

Akse Mahallesi 452.Sokak No.10 ÇAYIROVA/KOCAELİ
Vizyon
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen, bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, çevresiyle iyi ve olumlu davranış kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
İlkokul - 09:10-14:35
Yoktur.
Ulaşım
Gebze´den Yenikent dolmuşları, 563 nolu otobüsler, Çayırova´dan 558 ve 565 nolu otobüsler ile ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuzda Servis Hizmeti Bulunmaktadır.
Gebze Mutlukent (Yenikent) ile Çayırova ilçe sınırındadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Çayırova Kaymakamlığına 4.4 km, Çayırova Belediyesine 3.9 km uzaklıktadır.