Nis

Güzeltepe  İlkokulu sınıf öğretmeni Selma TUTKUN ACUR 'un kurucu ortak olarak katıldığı "Techsec Follows Math" adlı eTwinning projesi kapsaminda , 17 Nisan 2021 ' de üç ülkeden öğretmen ve  öğrencilerin katıldığı bilgi yarışması düzenlendi. Bilgi yarışmasında proje boyunca ele alınan tüm konulara ait sorular yer aldı. Ortak okulları temsilen birer öğretmenin  öğrencisi ile katılığı  çevrimiçi  ve eğlenceli bir değerlendirme çalışması gerçekleşti.

Türkiye, Azerbaycan ve Romanya ortaklı projenin son çalışması öğrencilerin eğlenerek yarışmasını sağlarken matematik dilinin evrensel olduğunu da çocuklara göstermiş oldu.

Projenin kurucu ortağı Selma TUTKUN ACUR , projenin amacının çocukların matematiğe karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak, uzaktan eğitim sürecini desteklemek, teknolojiden en iyi şekilde faydalanmak, Web2.0 araçlarını tanımak ve kullanmak, farklı illerden ve farklı ülkelerden çocukların iş birliği yapmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Nis

"Okulumuz sınıf öğretmenlerinden Selma GÜRBÜZ dahil olduğu SAFETY IS MY PRIORITY- ÖNCELİĞİM GÜVENLİK eTwinning projesindeki ekip arkadaşları ile nisan ayı webinarını gerçekleştirdiler. Nisan ayında " Trafik güvenliği "ile ilgili yapılabilecek etkinlikler hakkında bilgi ve fikir paylaşımında bulundular.

Şbt

Teknoikiler Guvenli Internet gününde Azerbaycan,Romanya ve Türk Proje ortakları ile ortaklaşa afiş tasarımı yaparak Güvenli Internet kullanımına dikkat çekti

Şbt

Ataturk'un Izinde eTwinning projesi kapsaminda 2A sınıfi Güvenli internet kullanimina dikkat cekti. Selma öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkürler..

TEKNOİKİLER MATEMATİĞİN İZİNDELER

ATATÜRK'ün İZİNDE eTwinning Projemiz

Ara

Güzeltepe İlkokulu 3-C sınıfı öğretmeni Aysun KILIÇ 8 Aralık 2020 tarihinde From Recycling to Art ( Geri Dönüşümden Sanata ) eTwinning projesinin kapanış webinarını Kocaeli eTwinning  İl koordinatörü Sinan SARI,  Ordu eTwinning İl Koordinatörü Burçak ÖZYURT , İstanbul Bahçelievler İlçe Mem Özel Büro Aslı Özbilen SUCU ve İstanbul eTwinning İl Koordinatörleri  Bilge YILMAZ ve İlknur GÖZERİ 'nin katılımıyla gerçekleştirdi.